Act op Maat

Act op Maat

Act op Maat, de naam zegt het eigenlijk al. Wij hebben ons gespecialiseerd in het ontwikkelen en creëren van acts op maat. De kracht van een act op maat is dat het herkenbaar, persoonlijk en treffend is. Misschien bent u wel op zoek naar een speciale invulling voor een opening, fusie, afscheid, evenement, feest of een hele andere gelegenheid?

Bij een act op maat is een heleboel mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan acteurs die een theatraal stuk op maat uitvoeren, een zanger(es) die wel een hele persoonlijke noot brengt, een caberatier die de hilarische hoogtepunten nog eens doorneemt of misschien een animatieact met een subtiele knipoog?

Wij zijn trots op het talent dat wij in huis hebben. Mede door dit talent en de samenwerking met onze partner ondernemingen kunnen wij voor u de beste acts creëren. Of u nu op zoek bent naar een kleine subtiele act of een groots uitgepakt spektakel het is allemaal mogelijk!

Aan de hand van uw wensen gaan wij vervolgens aan de slag. Uw input is onze leidraad. Wilt u dat onze acteurs vooraf een theaterstuk geheel op maat instuderen? Of gaat u liever voor wat improvisatie op de dag zelf in een interactie met de aanwezige? Een combinatie van beide is uiteraard ook heel goed mogelijk.

Door onze persoonlijke aanpak, kwaliteit en drive om iedere opdracht tot een succesbeleving te maken weten we ons te onderscheiden. Door de grote verscheidenheid aan talent en de uiteenlopende mogelijkheden die wij bieden is er vaak voor ieders budget wel iets te creëren. U bent namelijk diegene wie beslist hoe groot of klein de act moet worden.

Mocht u meer informatie willen ontvangen of graag bespreken wat voor u de mogelijkheden zijn dan nodigen wij u graag uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Laat u verrassen!

Details

Prijs op aanvraag

Mogen wij uw visitekaartje zijn?
Wilt u graag meer informatie ontvangen of
bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!