De Grote Sinterklaaslunch

De Grote Sinterklaaslunch

(Dit arrangement is speciaal voor volwassenen ontwikkeld)

Het heerlijk middagje is gekomen!
Schuif aan bij de Sint en zijn ludieke presentatie Piet (of presentator), en ontdek wat er allemaal in dat grote boek van Sinterklaas geschreven staat!

Gedurende deze feestelijke middag spelen jullie diverse te gekke spelrondes waarbij de Sinterklaas-kennis en vaardigheden flink zal worden getoetst.
Afhankelijk van de grootte van de groep worden jullie opgedeeld in twee of meerdere teams.
De bedoeling is uiteraard om als team zoveel mogelijk pepernoten in de wacht te slepen! Het team met de meeste pepernoten aan het einde van de middag wint een ludieke prijs uit de zak van Sinterklaas!

Dit arrangement is speciaal voor volwassenen ontwikkeld. En zeg eens eerlijk, ongeacht de leeftijd, Het Sinterklaasfeest blijft voor iedereen toch een magisch spektakel?!

Een middag waar de cadeautjes u om de oren vliegen is natuurijk alleen compleet met de aanwezigheid van de Sint zelf!
De presentatie Piet (of presentator) bereidt jullie zorgvuldig voor op de entree van Sinterklaas.
Dan is het zover: de goedheiligman schrijdt binnen…
De stoel voor Sinterklaas staat al helemaal klaar en vanaf daar zal de Sint jullie vanmiddag allemaal heel nauwlettend in de gaten houden!

Deze middag zal Sinterklaas jullie beurtelings naar voren roepen. Neem plaats naast de Sint en hoor wat hij te vertellen heeft. Niemand ontspringt vandaag de dans, Sinterklaas zijn grote rode boek staat vol met feitjes en persoonlijke anekdotes, hoe weet de Sint dit toch allemaal?!

* Indien gewenst kunt u vooraf allemaal leuke stukjes tekst over uw collega’s/vrienden/familie aanleveren. Deze zullen in het grote Sinterklaasboek verwerkt worden en door de Sint gebruikt worden tijdens deze grote Sinterklaasmiddag.

Pepernoten, marsepein…lekker hoor.

Tussen de verschillende spelrondes door geniet u van een heerlijk uitgebreide lunch. Uiteraard zal hierbij ook rekening gehouden worden met eventuele allergieën en dieetwensen, geef deze gerust aan ons door.

De Grote Sinterklaaslunch is overal in Nederland te spelen, ook bij u in de buurt!
Geef bij uw reservering aan naar welke regio/stad uw voorkeur uitgaat en wij regelen de rest.
Vervolgens huren wij, in uw voorkeursregio, een leuke besloten ruimte voor uw gezelschap af zodat jullie ongestoord volop met elkaar van het arrangement kunnen genieten!
Mocht u toch liever zelf zorgdragen voor een geschikte locatie dan is dit uiteraard ook mogelijk, geef dit dan bij uw reservering aan.

Hoor wie klopt daar….!? Mogen wij uw reservering noteren in het grote rode van boek van de Sint?!


Gerelateerde arrangementen:
Het Grote Sinterklaasdiner

Optioneel:

Maak uw (team)uitje helemaal compleet: boek een tweede activiteit uit ons aanbod en/of een bedrijfstraining naar keuze en ontvang ook nog eens een ludieke combi-korting op uw arrangement!


Details

57,50,- p.p. (excl. btw)
10 – 2500 personen
Circa 3,5 uur

Inclusief:
Uitgebreide lunch
Locatie/zaalhuur (in regio/stad naar keuze)
Tijdstip en datum naar keuze
Sinterklaas – professionele acteur
Presentatie Piet(en) of Presentator(en)
Strooigoed, pepernoten, etc.
Spelmaterialen
Versiering
Ludieke prijs voor de winnaars
Foto’s digitaal nagestuurd
Een onvergetelijk Sinterklaasfeest!