Vraag & Antwoord

Dank voor uw interesse in Ludiek Events!
Hieronder kunt u een aantal antwoorden op veelgestelde vragen terugvinden.
Staat uw vraag er niet tussen? Via E-mail en live chat beantwoorden wij uw vragen graag.

Ja dat kan, wel verzoeken wij u in dit geval het tarief voor het minimum aantal deelnemers te voldoen. Dit omdat wij inkopen voor een minimaal aantal personen en ook bij kleinere groepsgrootte u dezelfde kwaliteit willen kunnen leveren.

Overal in Nederland, in iedere stad en in elk dorp. Wij maken het u immers graag zo comfortabel mogelijk, hoe fijn is dat!?

Heeft u een ludiek stadsspel geboekt? Wij ontvangen u graag met een lekker drankje bij een horeca gelegenheid welke centraal gelegen is in de (binnen)stad of het dorp van uw keuze. Hier zal ook de spelintroductie plaatsvinden en na afloop de ontknoping en de gezamenlijke afsluiting.

Heeft u een quiz, lunchspel of dinerspel geboekt?
Wij ontvangen u graag bij een horeca gelegenheid welke centraal gelegen is in de (binnen)stad of het dorp van uw keuze. Hier hebben wij een besloten ruimte voor uw gezelschap afgehuurd zodat jullie gezellig en ongestoord met elkaar van het arrangement kunnen genieten.

– Wij organiseren onze arrangementen door het gehele land, ook bij u in de buurt! Geef bij uw aanvraag aan naar welke regio uw voorkeur uit gaat en wij regelen de rest!
– Wilt u liever dat wij het arrangement bij u op uw eigen locatie organiseren dan behoort dit uiteraard ook tot de mogelijkheden, geef dit gerust aan bij uw reservering en wij komen graag naar u toe.

Via onze systemen kunnen wij bij uw aanvraag direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.

Bij ons bepaalt u dit helemaal zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt! Wij kunnen onze arrangementen op ieder gewenst tijdstip uitvoeren.

Nee, dat kan helaas niet. Ludiek Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor (besloten) groepen, volledig aangepast aan hun specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen van een andere groep deelnemen.

Jazeker! Ook als het regent zij wij er voor jullie. Uiteraard houden wij wel rekening met de weersomstandigheden, mocht het nodig zijn om qua tijden iets te schuiven tussen de buien door of momenten om te schuilen in te bouwen dan denken wij hier vanzelfsprekend met u in mee.

Mocht het in aanloop naar uw arrangement al duidelijk zijn dat er zodanig slecht weer op komst is dat u het arrangement wilt verplaatsen naar een ander moment geef dit dan zo vlug mogelijk bij ons aan en de mogelijkheden met onze medewerkers te bespreken.

Heeft u enkel een buitenactiviteit geboekt dan is het niet mogelijk om ter plekke op de dag zelf nog te beslissen om het gehele programma naar binnen te verhuizen. Dit omdat er vooraf een besloten ruimte afgehuurd moet worden op de betreffende locatie. Op de dag zelf is er geen garantie dat hier nog plek is voor een (grote) groep. Tevens verschillende de spelmaterialen voor onze buiten,- en binnenactiviteiten zodanig dat hetzelfde programma niet binnen kan worden uitgevoerd.

In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.

Wanneer u bij ons een aanvraag doet voor een arrangement sturen wij u een vrijblijvende offerte toe met hierin alle informatie waaronder ook de bijbehorende prijzen.
Over het algemeen geven de prijzen op onze website een aardig accurate weergave van de kosten. Afhankelijk van uw groepsgrootte en speciale wensen kan hier een kleine wijziging in zitten ten opzichte van de offerte.

Wilt u een act (op maat), artiest, acteur of presentator boeken? Aan de hand van uw wensen sturen wij u graag een vrijblijvende offerte toe. Prijzen worden hierbij over het algemeen berekend op basis van inzet per dagdeel.

Onze bedrijfstrainingen zijn maatwerk n.a.v. uw aanvraag sturen wij u graag een vrijblijvende offerte toe.