Het Reünie Diner

Het Reünie Diner

Wilt u een leuke reünie organiseren?

Een avond vol herinneringen, anekdotes en een blik naar het verleden, het heden en de toekomst!
Wat is er terecht gekomen van uw vroegere klasgenoten (of collega’s)? Kom er op ludieke wijze achter tijdens deze op maat georganiseerde reünie!

Op speelse wijze gaan we tijdens deze (school)reünie met elkaar terug naar het verleden, de periode waarin jullie met elkaar op school zaten (of samen werkte).
We toetsen op ludieke wijze jullie kennis over die periode en aan de hand van oude beelden, bestaande uit foto’s en video’s welke we vooraf bij iedereen zullen invertariseren, en frissen we ieders geheugen weer een beetje op.
De leukste anekdotes passeren de revue en herinneringen worden opgehaald.

Wanneer de stemming er goed in zit is het tijd om naar het heden te kijken.
Weten jullie te voorspellen hoe jullie oud-klasgenoten (of collega’s) momenteel in het leven staan? En hoe de tussenliggende periode waarin jullie elkaar niet gezien hebben is verlopen?
Op speelse wijze toetsen we of jullie beeld van elkaar klopt.
Wie heeft er inmiddels kinderen? En zo ja, hoeveel? Waar zijn jullie allemaal naartoe verhuisd? Getrouwd, verloofd, verliefd, gescheiden?
Carrière gemaakt? Is het leven tot dusverre verlopen zoals u had verwacht?
Uiteraard blijven we jullie het antwoord niet schuldig. Mooie, en vaak ontroerende, verhalen wisselen elkaar af.

Uiteraard horen we ook wat ieders blik op de toekomst is. Zijn er misschien nog dromen en idealen die nagestreefd worden? Zijn er nog verwachtingen, is er nog hoop of is iedereen tevreden?
Als iedereen elkaar over 10 jaar tijdens een eventuele volgende reünie weer zou ontmoeten wat zou er dan veranderd zijn?

De avond wordt begeleid door een professionele presentator die precies de juiste sfeer weet te creëren, jullie mee weet te nemen in het verleden, het heden en de toekomst. Exact de juiste vragen weet te stellen en op sublieme wijze iedereen de ruimte zal geven zonder de regie te verliezen.

Uiteraard sluiten we af met een mooie klassenfoto waarbij jullie met elkaar op de foto gaan, precies in dezelfde posities zoals jullie destijds ook met elkaar zijn gefotografeerd!
Na afloop krijgen jullie deze blijvende herinnering toegestuurd.

Deze indrukwekkende avond heeft een afwisselend programma welke gedurende 3 rondes wordt afgewisseld met een heerlijk uitgebreid 3-gangen diner.
Wij dragen zorg voor een gevarieerd keuzemenu met keuze tussen vis,-vlees,- en vegetarische gerechten. Zo is voor iedereen het perfecte diner samen te stellen.
Hiernaast zal uiteraard ook rekening gehouden worden met 
allergieën en dieetwensen, geef deze gerust aan ons door.

Het Reünie Diner is overal in Nederland te organiseren, ook bij u in de buurt!
Geef bij uw reservering aan naar welke regio/stad uw voorkeur uitgaat en wij regelen de rest.
Vervolgens huren wij, in uw voorkeursregio, een leuke besloten ruimte voor uw gezelschap af zodat jullie ongestoord volop met elkaar van het arrangement kunnen genieten!
Mocht u toch liever zelf zorgdragen voor een geschikte locatie dan is dit uiteraard ook mogelijk, geef dit dan bij uw reservering aan.

Bent u klaar voor een memorabele avond vol herinneringen, anekdotes en een verrassend weerzien?


Gerelateerde arrangementen:
De Reünie Lunch
In de Hoofdrol

Optioneel:
Maak uw (team)uitje helemaal compleet: boek een tweede activiteit uit ons aanbod en/of een bedrijfstraining naar keuze en ontvang ook nog eens een ludieke combi-korting op uw arrangement!


Details

55,00,- p.p. (excl. btw)
10 – 250 personen
Circa 4 uur

Inclusief:
Uitgebreid 3-gangen diner
Locatie/zaalhuur (in regio/stad naar keuze)
Tijdstip en datum naar keuze
Professionele presentator
Geinvertariseerd beeldmateriaal nagestuurd
Groepsfoto’s digitaal nagestuurd
Een memorabele herinnering!