In de Hoofdrol

In de Hoofdrol

Een afscheid, jubileum, verjaardag of ander speciaal moment waarop u een collega, vriend(in), medewerker of familielid op de ultieme manier in het spreekwoordelijke zonnetje wilt zetten?

Wij verzorgen het meest persoonlijke cadeau (en blijvende herinnering) dat iemand kan krijgen!

Om te beginnen een mooie persoonlijke videoboodschap waarin alle betrokken personen de revue passeren. Een video met een lach en een traan waarin hilarische anekdotes en dierbare herinneringen elkaar afwisselen.
Hiernaast optioneel een geheel verzorgde middag of avond waarin de opnames vertoond worden en de hoofdrolspeler door onze presentator extra in de schijnwerpers wordt gezet.

Hoe gaat dit alles in zijn werk?
Vooraf komt er een professionele presentator bij u langs samen met een camera en een mobiele green screen ‘studio’.
Op professionele wijze zal onze presentator de personen interviewen die u in de videoboodschap voorbij wilt laten komen en op deze manier de mooiste momenten en herinneringen naar boven halen.
Dit mogen uiteraard zoveel personen zijn als dat u zelf wenst. We zouden bijvoorbeeld heel eenvoudig op uw werkplek langs kunnen komen en aan de hand van een tijdsplanning de te interviewen personen kunnen laten rouleren.

Naderhand monteren wij de video netjes af tot een dierbare herinnering.
Een uiterst persoonlijke en blijvende boodschap voor diegene die dat volgens u zo ontzettend verdient!

Vervolgens kunt u ervoor kiezen om het videocadeau naar u te laten versturen zodat u deze zelf aan de ontvanger kan overhandigen.
Maar wij kunnen natuurlijk ook een leuk moment creëren (bijvoorbeeld bij u op uw werk, thuis, in een restaurant of op een feestelijke locatie waarbij we een programma samenstellen waarin jullie de mogelijkheid hebben om bijvoorbeeld speeches, liedjes, toespraken of andere persoonlijke notes voorbij te laten komen. Gepresenteerd door één van onze presentatoren waarbij we toewerken naar dat bijzondere videocadeau welke we met elkaar vooraf (in het grootste geheim) hebben opgenomen.
Dit allemaal in het teken van en met die ene speciale persoon in de hoofdrol!

Aan wie doet u deze memorabele ervaring cadeau?


Gerelateerde arrangementen:
Het Reünie Diner
De Reünie Lunch

Optioneel:
Maak uw (team)uitje helemaal compleet: boek een tweede activiteit uit ons aanbod en/of een bedrijfstraining naar keuze en ontvang ook nog eens een ludieke combi-korting op uw arrangement!


Details

Op aanvraag
5 – 2500 personen
N.o.t.k.

Inclusief:
Tijdstip en datum naar keuze
Professionele presentator
Opnames incl. green screen op uw locatie
Montage videoboodschap
Video digitaal nagestuurd
Op maat georganiseerde dag (*optioneel)
Een onvergetelijke herinnering!