Jozef en Maria

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
previous arrow
next arrow

Jozef en Maria

Staan ze bij u ook onder de kerstboom? Deze twee levensgrootte beelden komen af toe tot leven en nemen u ruim 2000 jaar mee terug in de tijd. Kleine Jezus is net geboren en ligt in de kribbe tussen het stro. Een duo waar de liefde en warmte vanaf straalt, wie weet krijgt u wel even de kans om de kleine Jezus vast te houden!


Levend standbeeld inhuren 
Wilt u graag een levend standbeeld inhuren? Fantastisch idee! Wij hebben een breed assortiment aan prachtige (prijswinnende) living statutes voor u in huis. U kunt er voor kiezen om één levend standbeeld in te huren maar
u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om meerdere levende standbeelden tegelijkertijd op te laten treden.

Onze levende standbeelden, ook wel living statues genoemd, zijn zeer breed inzetbaar. Onze professionele artiesten treden veelal op tijdens beurzen, feesten, openingen, bruiloften, braderieën, verjaardagen, in winkelcentra en zelfs in televisie commercials. Heeft u een leuke gelegenheid waar u een ludieke performance neer wilt zetten? Verras uw gasten of publiek en huur een living statue in!

Wanneer u een levend standbeeld in wilt huren vragen wij u zorg te dragen voor een kleedruimte. Voor een optreden heeft een levend standbeeld een kleedruimte nodig om zichzelf om te kunnen toveren naar een prachtige living statue. Deze kleedruimte dient voorzien te zijn van een tafel(tje) waar de schmink op uitgestald kan worden en voor iedere artiest een stoel om op te kunnen zitten. Alle overige benodigde zoals schmink, een handdoek, spiegel, etc. worden allemaal door de artiest zelf meegebracht.

Naast een kleedruimte vragen wij u ook zorg te dragen voor stromend water, een kraan/wasbak is in principe al voldoende. Na een paar uur optreden gaat de schmink irriteren op de huid, een levend standbeeld wilt na het optreden graag de schmink er weer zo snel mogelijk af wassen. Van een kraan met stromend water wordt dan ook dankbaar gebruik gemaakt. Benodigdheden zoals zeep en handdoeken worden door de artiest zelf meegebracht. Uiteraard wordt de wasruimte na afloop weer netjes en schoon opgeleverd.

Interesse in meer van onze living statues?
Zie hier ons gehele assortiment aan levende standbeelden.

Mogen onze living statues alvast in beweging komen voor uw reservering?

Details

Prijs op aanvraag

Wilt u deze act boeken voor uw evenement
of andere gelegenheid?
Vraag gerust vrijblijvend een offerte bij ons aan.