Living Statues

Mientje Poets

Een grappige dame die dol is op schoonmaken. Zo maakt zij niet alleen de vloer schoon maar komen ook de mensen uit het publiek aan de beurt.

Meer info

De vallende Ober

Deze ober is een uniek exemplaar en heeft een beetje last van zijn evenwichtsorgaan. Dit veroorzaakt komische situaties, waarbij hij vooral heel vaak achterover valt.

Meer info

Mademoiselle Parfum

Mademoiselle parfum is een keurige Franse dame, die dol is op parfum en cosmetica. Ze laat haar publiek meegenieten van haar eigentijdse schoonheid.

Meer info

Godin van de Landbouw

Een bekende uit de Griekse Mythologie. Naast haar krachten in de akkerbouw stond ze ook bekend om haar moederliefde en haar connecties met de onderwereld.

Meer info

Het Vrijheidsbeeld

Dit beeld is overgevlogen uit New York en niet te onderscheiden van het oorspronkelijke beeld. Het enige verschil is dat deze soms tot leven komt.

Meer info

Willem I

De eerste koning van het Nederlandse rijk was Willem I. Hij regeerde tussen 1813 en 1840 met veel daadkracht en trots.

Meer info

Griekse Beelden

De Griekse beelden staan bekend om hun pure schoonheid. Dit weten zij dan ook goed uit te stralen met hun deftigheid en trots.

Meer info

Jozef en Maria

Deze twee beelden komen af en toe liefdevol tot leven…
Kleine Jezus is net geboren en ligt warm in de kribbe.

Meer info

Verkeerd Verbonden

Een butler met een ouderwetse telefoonpaal. Hij probeert telkens verbinding te leggen, echter het enige contact wat hij krijgt is met het publiek.

Meer info

Moeders Trots

Compleet met kinderwagen spreekt deze mooie moeder in stilte haar trots en liefde uit over haar baby. Een schouwspel dat ieders hart raakt.

Meer info

De Docent

Deze authentieke docent probeert het publiek op eigen wijze de les te lezen.

Meer info

Koning Midas

Een legendarische Koning van Frygiƫ. Volgens de mythe bezat hij krachten waarmee alles wat hij aanraakte in goud veranderde. Maar uiteindelijk ook hij veranderde in goud.

Meer info

Juffrouw Theepot

Een vrolijke madame die iedereen met haar warmte en openheid verwelkomt voor een grandioos kopje thee.

Meer info

De Fotograaf

Deze ludieke fotograaf probeert zijn publiek te laten poseren voor de ideale foto. Dit is een hele klus aangezien niet iedereen in het publiek even fotogeniek is.

Meer info

De Zakenman

Deze living statue gegoten uit brons loop zichzelf voorbij. Hij gaat van hot naar haar en staat altijd voor zijn klanten klaar.

Meer info