Moorddiner Deluxe

Moorddiner Deluxe

Dit spektakel is speciaal ontwikkeld voor grotere groepen.
Anders dan bij ons klassieke moorddiner spelen jullie bij Moorddiner Deluxe niet zelf de rol van verdachte maar doen de acteurs om u heen dit.
Sterker nog: bij aanvang zal niemand van jullie zich nog beseffen dat er zich acteurs onder jullie gezelschap bevinden!

Tijdens dit waanzinnige arrangement komen de gasten aan op locatie, de zaal is afgehuurd voor jullie, en het begint ogenschijnlijk allemaal wat rustig.
Er loopt een ober rond, beetje onhandig op het eerste gezicht misschien maar goed, er schijnt subsidie te zijn om deze kracht hier aan het werk te zetten. Wellicht dat er een gastheer of gastvrouw van de avond u op staat te wachten?
De muziek staat gezellig aan, iedereen praat wat met elkaar. En er druppelen steeds meer ‘gasten’ binnen die zich in de groep mengen. Horen zij er bij? Men twijfelt wellicht.
Hoe langer het duurt hoe eigenaardiger deze personen zich lijken te gedragen.

Er bevindt zich een zangeres in jullie midden die te pas en te onpas graag laat horen wat ze in huis heeft. Ze denkt te gaan doorbreken in het buitenland! Of hebben jullie al kennisgemaakt met die mooie dame die tussen neus en lippen door even verteld dat ze jarenlang in de prostitutie heeft bijgeschnabbelt? Ontmoet de homoseksuele fotograaf, u kent hem wel van de diverse foto’s in menig bekend ‘vakblad’ en wat vinden jullie eigenlijk van die bijzondere vrouw die de toekomst denkt te kunnen voorspellen?
Het is enkel nog afwachten totdat de politie een inval komt doen en jullie om hulp vraagt in deze dubieuze zaak. De geheime ‘Mister X’ duikt deze avond te pas en te onpas op om in de gedachte van de aanwezige te kruipen, verheldering of verwarring te brengen.

Dit Moordcomplot heeft zoveel verschillende invalshoeken als spelelementen dat dit vooral met grotere groepen een ware beleving is!
In het begin weet niemand dat er zich acteurs in de groep mengen. Zelfs één van de obers zal doen voorkomen alsof hij/zij op de locatie werkzaam is. Gedurende de tijd verstrijkt mengen zich steeds meer ‘nieuwe’ acteurs tussen de aanwezige gasten. De acteurs maken met iedereen babbeltjes en zorgen dat ze door iedereen gezien zijn. Ze gedragen zich verder net als een ieder ander uit de groep. Eten gewoon met jullie mee aan tafel, alsof er niets aan de hand is.

Hoe langer het duurt, en hoe meer acteurs er bij jullie binnen zijn hoe duidelijker de situatie allemaal zal worden.
Helemaal als ‘Mister X’ opduikt en de ruimte met acteurs bevriest en de aanwezige toespreekt. Vanaf dat moment is niets meer hetzelfde!

Iedereen gaat gedurende deze avond met de acteurs in gesprek en er is interactie tussen de acteurs onderling wat zich voor ieders ogen afspeelt.
Uiteindelijk valt er iemand ‘dood’ neer en de chaos is compleet. Na binnenkomst van de politie zal iedere aanwezige verplicht worden gesteld mee te helpen in het onderzoek. Julie kunnen vanaf dit moment de acteurs ondervragen.

Afhankelijk van de groepsgrootte zal dit spelprogramma uit 10 tot 15 acteurs bestaan.
Zij mengen zich in het publiek en rouleren deze avond tussen alle aanwezige gasten en tafels.

Aan het einde van deze mysterieuze avond, vol verwondering, humor en energie zal blijken welke speurneus deze mysterie met succes weet op te lossen en als beloning een ludieke prijs in ontvangst mag nemen.

Gedurende deze avond en de diverse verhoorrondes door genieten jullie uiteraard van een heerlijk 3-gangen diner of uitgebreid buffet!
Wij dragen zorg voor een gevarieerd keuzemenu met keuze tussen vis,-vlees,- en vegetarische gerechten. Zo is voor iedereen het perfecte diner samen te stellen.
Hiernaast zal uiteraard ook rekening gehouden worden met 
allergieën en dieetwensen, geef deze gerust aan ons door.

Ons Moorddiner Deluxe is overal in Nederland te spelen, ook bij u in de buurt!
Geef bij uw reservering aan naar welke regio/stad uw voorkeur uitgaat en wij regelen de rest.
Vervolgens huren wij, in uw voorkeursregio, een leuke besloten ruimte voor uw gezelschap af zodat jullie ongestoord volop met elkaar van het arrangement kunnen genieten!
Mocht u toch liever zelf zorgdragen voor een geschikte locatie dan is dit uiteraard ook mogelijk, geef dit dan bij uw reservering aan.

Bent u klaar voor een spannend maar bovenal hilarisch moordspel inclusief een heerlijk diner?
Boek dan snel deze memorabele ervaring!


Gerelateerde arrangementen:
Moordlunch Deluxe
Moorddiner
Moordlunch
Moordzaak Dossier X

Optioneel:
Maak uw (team)uitje helemaal compleet: boek een tweede activiteit uit ons aanbod en/of een bedrijfstraining naar keuze en ontvang ook nog eens een ludieke combi-korting op uw arrangement!


 

Details

62,50,- p.p. (excl. btw)
100 – 2500 personen
Circa 4 uur

Inclusief:
Uitgebreid buffet of 3-gangen diner
Locatie/zaalhuur (in regio/stad naar keuze)
Tijdstip en datum naar keuze
10-15 Professionele acteurs
Ervaren spelbegeleiding
Spelmaterialen
Ludieke prijs voor de beste speurneus
Foto’s digitaal nagestuurd
Een memorabele herinnering!