Welkom bij Ludiek Events!

Gepassioneerd creëren wij dagelijks memorabele momenten.
Ons team is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitvoeren van uiteenlopende spelprogramma’s ten behoeve van bedrijfsuitjes, teambuildingsactiviteiten en andere groepsarrangementen.
Hiernaast leveren wij professionele acteurs, quizmasters, presentatoren, entertainers en dagvoorzitters en kunt u bij ons terecht voor uiteenlopende acts (op maat) en gevarieerd entertainment. Tevens bieden wij samen met ons label ‘Ludiek Trainingen’ diverse inspirerende bedrijfstrainingen op het gebied van communicatie en gedrag.

Wij zijn trots op alle talenten waar wij mee samenwerken. Iedere dag weer streven we met elkaar naar het allerbeste resultaat. Mogen wij u binnenkort verrassen tijdens één van onze leuke arrangementen?

Bedrijfsuitjes
Met ontzettend veel plezier ontwikkelen we bij Ludiek Events de meest leuke bedrijfsuitjes. Of u nu bijvoorbeeld op zoek bent naar een gezellig dinerspel, waarbij het spelprogramma afgewisseld wordt met de gangen van een heerlijk uitgebreid 3-gangen diner, of een razend spannend stadsspel in de binnenstad, een actief programma op het strand of een hilarische quiz naar keuze, bij ons bent u aan het juiste adres voor een memorabel teamuitje!

Wij stemmen onze arrangementen graag af op uw wensen, op een datum en tijdstip naar keuze. Omdat wij alles in huis hebben om uw bedrijfsuitje compleet te maken is het ook heel goed mogelijk om deze dag bijvoorbeeld te combineren met een aansluitende lunch, diner of borrel. Maar ook het inhuren van acts, entertainment of een combinatie met een inspirerende training behoort tot de vele mogelijkheden.
En om het u helemaal gemakkelijk te maken: onze arrangementen zijn door heel Nederland te reserveren, op iedere locatie, ook bij u in de buurt!

Teambuilding
Teambuilding waarbij communicatie en samenwerking centraal staat! Voor startende teams, maar ook voor al langer samenwerkende teams is teambuilding van zeer groot belang ter bevordering van het vertrouwen, de onderlinge communicatie en de werksfeer. Evalueren en reflecteren zorgen ervoor dat het doel niet uit het oog verloren wordt.

Teambuilding kan gericht zijn op bepaalde knelpunten in een team of op algehele bevordering van de teamspirit. Voor een nieuw team is kennismaking juist de eerste stap met betrekking tot teambuilding.

Wij bieden uiteenlopende spelprogramma’s aan welke zich uitstekend lenen als een geslaagde teambuildingsactiviteit. Maar ook als u speciale wensen heeft op het vlak van teambuilding creëren wij graag een op maat gemaakt programma voor u.
Door de teambuildingsactiviteit te koppelen aan één van onze bedrijfstrainingen is het een gouden combinatie tussen: teambuilding, ontwikkeling en een ludiek bedrijfsuitje.

Bedrijfstrainingen
Wist u al dat wij ook een inspirerend ‘zusje’ hebben? Ludiek Trainingen is een trainingsbureau gespecialiseerd in de ontwikkeling en uitvoering van uiteenlopende in-company trainingen op het gebied van communicatie en gedrag.

Met grote regelmaat worden wij ingezet binnen uiteenlopende trainingen en coachingstrajecten met o.a. thema’s als: excellente gastvrijheid, omgaan met agressie, feedback geven en ontvangen, diefstalpreventie, ziekteverzuim reduceren, professioneel telefoneren, slechtnieuwsgesprekken voeren en coachend leidinggeven.
Laat u inspireren door Ludiek Trainingen!

Acteurs & Presentatoren inhuren
Wilt u een professionele acteur, presentator, quizmaster, spreker of dagvoorzitter inhuren voor bijvoorbeeld uw evenement, opening, beursactiviteit, presentatie, congres bedrijfstraining, filmopname, voorstelling of voor een speciale act (op maat)?

Onze acteurs en presentatoren zijn breed inzetbaar, voor iedere gelegenheid en elke opdracht! Wij beschikken over een ruim bestand met professionals, ieder gespecialiseerd in zijn/haar eigen discipline. De inzet van onze acteurs en presentatoren wordt doorgaans beoordeeld als erg positief, zeer ervaren en van hoge kwaliteit!

Acts & Entertainment
Ludiek Events is trots op haar rijke poule aan talenten. Of u nu bijvoorbeeld op zoek bent naar sierlijke steltlopers, adembenemende living statues, professionele zangers, ervaren quizmasters of een interactieve act, wij hebben het voor u in huis!

Hiernaast leveren wij ook graag maatwerk. Misschien wenst u wel een speciale act op maat of een promotie-act om uw organisatie, product of campagne op ludieke wijze in de kijker te spelen bij uw publiek? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met u mee!