Presentator inhuren

Presentator inhuren

Een presentator inhuren?
Wilt u graag een professionele presentator inhuren voor bijvoorbeeld uw evenement, (beurs)presentatie of (bedrijfs)video? Wij brengen u graag in contact met de meest geschikte presentatoren/presentatrices en dagvoorzitters, geschikt voor iedere gelegenheid!

Of u nu een presentator wilt inhuren voor een evenement, congres, festival, opening, seminar, bedrijfsfeest, filmopname of iets heel anders bij Ludiek Events bent u aan het juiste adres!

Wij beschikken over een ruim bestand met professionals, ieder gespecialiseerd in zijn/haar eigen discipline. De inzet van onze presentatoren wordt doorgaans beoordeeld als erg positief, zeer ervaren en van hoge kwaliteit! Onze presentatoren weten precies de juiste noot bij uw publiek te raken, zijn prettig in het contact, hebben humor en stellen hun inzet helemaal in dienst van uw evenement!

Naast het boeken van een presentator of presentatrice kunt u bij ons ook terecht wanneer u opzoek bent naar een complete act, beursactiviteit of publieksactivatie wanneer u op een ludieke en interactieve wijze uw product of bedrijf in de kijker wilt spelen bij uw publiek.

Boek bij ons (ook) professionele:
– Presentatoren
– Dagvoorzitters
– Quizmasters
– Beurspresentatoren
– Hosts
– Acteurs
– Entertainers
– Acts

 

Details

Prijs op aanvraag

Mogen wij uw visitekaartje zijn?
Wilt u graag meer informatie ontvangen of
bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!