Ranking the Stars Lunchspel

Ranking the Stars Lunchspel

Vandaag zijn jullie de echte sterren!
Onder leiding van onze enthousiaste en uiterst vakkundige quizmaster zult u uw collega’s of vrienden leren kennen op een manier zoals u dat nog niet eerder heeft gedaan!

Wie uit jullie groep voelt zich het meeste aangetrokken tot zijn/haar werkgever? Wie van jullie heeft de leukste partner thuis zitten? Wie bezit het grootste (muzikale) talent? 
Iemand weleens vreemd gegaan? Bij wie kunt u midden in de nacht aankloppen? Wie is er het meest toe aan een carrièreswitch? Wie komt u liever niet tegen ’s nachts ? Met wie zou u gerust een week op vakantie kunnen?
Met wie zou u vooral niet van leven willen ruilen? Dit is slechts een kleine greep uit de vele vragen die jullie zouden kunnen worden voorgelegd.
De categorie vragen kunnen helemaal aangepast worden op de samenstelling van jullie gezelschap.

De middag bestaat uit diverse ludieke spelrondes waarbij jullie telkens voor de uitdaging staan om elkaar te ranken. Door de diversiteit aan spelrondes blijft iedereen actief betrokken en geboeid tijdens dit hilarische lunchspel.

Uiteraard krijgen jullie deze middag ook zelf de kans om anoniem vragen in te dienen welke vervolgens in de groep gegooid zullen worden.
Eindelijk hebben jullie uitgebreid de gelegenheid om die brandende vraag te stellen en uit te zoeken of die geruchten die de ronde gaan daadwerkelijk kloppen!

Maar ook sterke en minder sterke eigenschappen zullen deze middag de revue passeren. Aan jullie om deze toe te schrijven aan de personen uit de groep op wie deze het meeste van toepassing zijn.

De ludieke spelrondes bestaan o.a. uit:
– Algemene dillema’s
– Hilarische vragenronde
– Valkuilen
– Gepersonaliseerde vragen (deze zijn anoniem in te brengen)
– Complimentenronde (een positieve en verbindende afsluiting gegarandeerd)

Wie gaat er deze middag met de felbegeerde Ranking the Stars hoofdprijs naar huis? En wie met rode oortjes?
Eén ding is zeker: het belooft een onwijs hilarische avond te worden, waarin we elkaar eens met hele andere ogen gaan bekijken.
Staat u zelf steeds met stip bovenaan of ergens veilig in het midden?

Tussen de verschillende spelrondes door geniet u van een heerlijk uitgebreide lunch. Uiteraard zal hierbij ook rekening gehouden worden met eventuele allergieën en dieetwensen, geef deze gerust aan ons door.

Het Ranking the Stars Lunchspel is overal in Nederland te spelen, ook bij u in de buurt!
Geef bij uw reservering aan naar welke regio/stad uw voorkeur uitgaat en wij regelen de rest.
Vervolgens huren wij, in uw voorkeursregio, een leuke besloten ruimte voor uw gezelschap af zodat jullie ongestoord volop met elkaar van het arrangement kunnen genieten!
Mocht u toch liever zelf zorgdragen voor een geschikte locatie dan is dit uiteraard ook mogelijk, geef dit dan bij uw reservering aan.

Bent u er klaar voor om gerankt te worden?

Na deze dag hebben jullie in ieder geval met elkaar voldoende gespreksstof verzameld voor de aankomende periode!


Gerelateerde arrangementen:
Ranking the Stars Dinerspel
Ranking the Stars Quiz
Ranking your Classmates

Optioneel:
Maak uw (team)uitje helemaal compleet: boek een tweede activiteit uit ons aanbod en/of een bedrijfstraining naar keuze en ontvang ook nog eens een ludieke combi-korting op uw arrangement!


Details

45,00,- p.p. (excl. btw)
8 – 800 personen
Circa 3,5 uur

Inclusief:
Uitgebreide lunch
Locatie/zaalhuur (in regio/stad naar keuze)
Tijdstip en datum naar keuze
Ervaren quizmaster
Spelmaterialen
Mogelijkheid tot anoniem vragen inbrengen
Ludieke prijs voor de winnaars
Foto’s digitaal nagestuurd
Een onvergetelijke herinnering!