Referenties

Wij zijn ontzettend trots op onze vrienden! Door jullie kunnen wij iedere dag opnieuw, met ontzettend
veel passie en oneindig veel plezier, doen waar wij zo goed in zijn: het creëren van memorabele momenten!
Hieronder een greep uit al die toppers waar wij ons al vol enthousiasme voor hebben mogen inzetten.
Mogen wij u binnenkort ook toevoegen aan onze ‘Wall of Fame’?

Zij speelde het spannende Ontmasker de Mol aan tafel dinerspel.
Niemand was deze avond te vertrouwen…

Tijdens het oergezellige Hou van Holland dinerspel werd de Hollandse kennis goed getoetst! Diverse ludieke spelrondes passeerde deze avond de revue.

Zo’n 300 toppers speelde het avontuurlijke Expeditie Robinson.
Hiernaast speelde ruim 125 deelnemers het mysterieuze Ontmasker de Mol aan tafel.

Tijdens het Moorddiner heeft iedereen uiteraard een connectie met elkaar, de stamboom schept gelukkig duidelijkheid in deze onderlinge relaties.

Surprise! Het Moorddiner compleet verzorgd op hun eigen kantoor, dat was nog eens een ontzettend leuke verrassing voor iedereen!

Om alle deelnemers letterlijk en figuurlijk bij de tijd te houden tijdens een middag vol met workshops werd één van onze actrices ingehuurd.

Rood, wit, blauw en bovenal oranje. Tijdens het Hou van Holland dinerspel slaagde dit team met vlag en wimpel voor hun inburgeringstoets.

Dit team speelde The Phone stadsspel en ging vol overgave aan de slag om het telefoonnummer van hun Mysterieuze Opdrachtgever vrij te spelen.

Eén iemand in de groep wist tijdens het Moorddiner met succes de dader te ontmaskeren!

Geen enkele opdracht was hen te gek tijdens hun Crazy 88 Citygame. Vol fanatisme en plezier werden de meest te gekke opdrachten op video vastgelegd.

Tijdens Het grote Sinterklaasdiner zat de sfeer er goed in!
Een avond vol spel, plezier, lekker eten, een ludieke Piet en natuurlijk…Sinterklaas!

Zij wisten tijdens The Phone stadsspel met succes diverse locaties te traceren, opdrachten te ontsleutelen en telefoonnummers vrij te spelen.

Iemand in hun midden probeerde de boel te saboteren tijdens het Ontmasker de Mol stadsspel. Toch wisten zij als team aardig wat geld voor de groepspot te vergaren.

Deze avond tijdens het Jongens tegen de Meisjes dinerspel werd voor eens en voor altijd duidelijk wie binnen dit team de sterkste spelers zijn!

Een afgehuurde villa waar de deelnemers met elkaar en een gerust hart de nacht hebben doorgebracht nadat zij tijdens het Moorddiner de dader wisten te ontmaskeren.

Maar liefst 11 mobiele telefoons lagen klaar om gebeld te worden tijdens The Phone stadsspel. Uiteraard moesten de cijfers van deze telefoonnummers eerst worden vrijgespeeld…

Communicatie, samenwerking en verbinding waren tijdens The Phone de sleutels naar succes voor dit team!

Na een flinke verkleedpartij was dit bonte gezelschap een plaatje om te zien tijdens het Moorddiner waarbij zij elkaar eens op een heel andere wijze leerde kennen.

Wij zien deze dienders van verschillende korpsen regelmatig terug tijdens onze spelprogramma’s waaronder het spannende The Phone en Ontmasker de Mol stadsspel.

Een groep vol natte neuzen, kwispelende staartjes en een beestachtig lekkere lunch tijdens het Waku Waku lunchspel waarbij alles draaide om dier & natuur.

De brandweerlieden zette de druk er goed achter. Zij boekte o.a. met veel plezier een Walking Dinner,  The Phone stadsspel en het Jongens tegen de Meisjes dinerspel.

Hilarische spelrondes tijdens het Jongens tegen de Meisjes dinerspel. Zowel de jongens als de meisjes veegde met elkaar de vloer aan.

Dit Moorddiner zal ongetwijfeld niet snel vergeten worden. Alle deelnemers waren immers erg goed gecast op hun te spelen rollen.

Tijdens het Ranking the Stars dinerspel leerde dit team elkaar wel heel erg goed kennen…
Dit leverde ongetwijfeld voldoende gesprekstof op voor de rest van de avond!

Ter gelegenheid van een 25-jarig werkjubileum speelde zij het gezellige Hou van Holland dinerspel. Uiteraard inclusief het rad van avontuur!

Het winnende team tijdens het Waku Waku dinerspel scoorde de meeste ‘aapjes’ en mochten zichzelf voor één avond de koning van de jungle noemen!

Een team met ervaring betreffende cijfertjes en geld, tijdens The Phone stadsspel hadden zij dan ook maar één doel: de kluis kraken!

De kleurrijke karakters in dit Moorddiner maakte er een hilarische avond van met elkaar. Gelukkige hoefde niemand het slachtoffer te spelen.

Tijdens het Jongens tegen de Meisjes dinerspel besliste zij voor eens en voor altijd wie er op de werkvloer de beste, de slimste en de sterkste zijn.

Onder toeziend oog van onze Sint Nicolaas vielen er een hoop pepernoten te scoren tijdens de ludieke spellen van Het grote Sinterklaasdiner.

O.a. karaoke, dictee, kennisvragen, BN’ers raden en een ludieke inburgeringstoets waren onderdeel van dit Hou van Holland dinerspel.

Tijdens dit Moorddiner vulde de ruimte zich, naast lekker eten, met een club verdachte paradijsvogels. Aan onze agenten om deze zaak te begeleiden.

Na een intensieve jacht op de kluis kon er maar 1 team de winnaar zijn tijdens The Phone stadsspel. Gefeliciteerd met jullie overwinning!

Teambuilding ten top tijdens de Olympische Strandspelen! Ruim 50 medewerkers wisten hun samenwerking naar een hoogtepunt te brengen!

Alle deelnemers werden van top tot teen omgetoverd tot hun te spelen karakter tijdens het Moorddiner onder begeleiding van onze politieagent.

In totaal speelde 150 deelnemers verdeeld over 2 dagen het ingenieuze Ontmasker de Mol stadsspel met als doel hun mol te ontmaskeren!

Het dossier ‘Moord op de Officier van Justitie’ bleek een omvangrijke zaak met vele verdachten tijdens het Moorddiner.

Gekleed in mooie galakleding waren zij de absolute sterren van de avond tijdens de Ranking the Stars quiz vol ludieke vragen.

De medewerkers van deze bouwmarkt wisten tijdens The Phone stadspel de spanning goed op te bouwen.

Tijdens het Kerst aan Tafel dinerspel werden de meest ludieke kerstspellen gespeeld afgewisseld met de diverse gangen van een overheerlijk kerstdiner! Ho,Ho,Ho Merry Christmass!

In een sneltreinvaart wilde zij de overwinning behalen tijdens onze interactieve Pubquiz vol ludieke vragen, opdrachten en geluidsfragmenten.

Het enthousiasme was groot tijdens het Hou van Holland dinerspel. In meerdere teams speelde zij tegen elkaar tijdens de uiteenlopende spellen deze avond.

Iedereen had vanavond een alibi tijdens het Moorddiner. Alhoewel, bijna iedereen…

In het grote rode boek van Sinterklaas staat werkelijk alles geschreven. Er werd tijdens Het Grote Sinterklaasdiner gespeeld voor pepernoten en de stemming zat er heerlijk in!

Een perfecte combinatie: eerst samen vergaderen en aansluitend tijdens The Phone stadsspel kans maken op de inhoud van de kluis!

Na afloop van een inspirerende meeting leerde zij tijdens de Ranking the Stars quiz elkaar nog even net iets beter kennen!

2 dagen met elkaar in een bungalow verblijven kan alleen maar goed verlopen na het spelen van de verhelderende Jongens tegen de Meisjes quiz.

De overzichtelijke stamboom in de dossiers van de verdachten bracht gelukkig de onderlinge verhoudingen extra helder in kaart tijdens het Moorddiner.

Eén van onze getalenteerde acteurs werd ingehuurd voor filmopnames. Het resultaat was dan ook verrassend!

Door het boeken van een compleet dagprogramma bestaande uit The Phone stadsspel en het Moorddiner hadden zij het beste van beide!

Een Moorddiner waarbij vrijwel iedereen een motief lijkt te hebben maakt de aanwijzingen naar de dader des te waardevoller!

De deelnemers moesten tijdens hun Expeditie Robinson zoveel mogelijk kokosnoten zien te verdienen maar werden ondertussen flink op de proef gesteld!

Een Hou van Holland lunchspel waarbij de uitgebreide lunch werd afgewisseld met de meest leuke opdrachten!

Samen met Gaston ging onze acteur langs een aantal gelukkige prijswinnaars van de Postcode Loterij voor een wel heel ludieke actie!

Een Moorddiner in een heus kasteel dat beloofde voor deze groep natuurlijk bij aankomst al direct een inspirerend plaats delict!

Hoewel dit team van nature al vrij oplettend is ingesteld werden zij tijdens The Phone stadsspel uitgedaagd om hun ogen extra goed de kost te geven!

Een hysterische avond tijdens het Moorddiner met deze enthousiaste groep! Ze zouden bijna de ernst van deze zaak vergeten…

Met gierende banden werd één van onze actrices ingehuurd voor opnames van een instructievideo t.b.v. een busreis organisatie.

Een ludieke Pubquiz vol met leuke en afwisselende spelelementen haalt het beste in ieders talent naar boven, zo ook bij dit fijne team!

Kriskras vlogen zij tijdens het ZigZag spelprogramma dwars door de binnenstad om zoveel mogelijk munten te verzamelen!

Speciaal voor deze groep een teamuitje helemaal op maat! Op de fiets passeerde zij tijdens hun route diverse leuke teambuilding spellen!

De meest hilarische opdrachten werden uitgevoerd en uiterst vakkundig vastgelegd tijdens  hun Crazy 88 City Game! Fantastisch!

Deze fanatiekelingen hadden tijdens The Phone stadsspel allemaal de neuzen dezelfde richting op: richting de kluis!

De moord op de Officier van Justitie is een spannende aangelegenheid, gelukkig had deze groep er tijdens het Moorddiner ontzettend veel plezier in.

Iemand uit hun eigen gelederen met een dubbele agenda tijdens het Ontmasker de Mol dinerspel speelt met een pokerface de euro’s weg!

Rode oortjes, een tikkeltje confronterend maar bovenal hilarisch, het is de perfecte combinatie voor een geslaagd Ranking the Stars dinerspel.

Hoewel deze mensen echt wel iets gewend zijn waren de verdachten tijdens hun Moorddiner wel zeer memorabel te noemen!

Verdeeld in teams streden deze oranje leeuw(inn)en tijdens het Hou van Holland dinerspel voor de kampioenstitel!

Met als vertrekpunt hun eigen kazerne begonnen maar liefst 75 toppers van Defensie  tijdens The Phone aan hun memorabele missie!

Onze politieagent stond helemaal klaar om de groep te ontvangen voor het Moorddiner waarbij tussen de spelrondes door ook nog eens heerlijk werd gegeten!

Er werd zoveel mogelijk vastgoed verzameld tijdens het Levend Monopoly stadsspel. De ontmoetingen met de makelaar waren dan ook vruchtbaar.

Deze paradijsvogels speelde het avontuurlijke spelprogramma Zoo escape in Burgers Zoo en aansluitend het Waku Waku dinerspel!

Om het inlevingsvermogen optimaal te stimuleren werd iedereen tijdens de introductie van het Moorddiner van top tot teen omgekleed naar de te spelen karakters.

Tijdens het Ontmasker de Mol lunchspel zijn 3 zaken belangrijk: geld verdienen voor de groepspot, de mol ontmaskeren en lekker eten!

Vol energie ging dit team tijdens The Phone stadsspel aan de slag om hun opdrachten te ontsleutelen.

Tijdens het Moord aan boord arrangement leek het in eerste instantie enkel een gezellige rondvaart te worden totdat de boot aanmeerde…

Tijdens dit Moorddiner ontvingen de verdachte deelnemers hun eigen dossier vol met privé informatie die zij wellicht waren vergeten.

Zij speelde in hun vertrouwde omgeving The Phone stadsspel en leerde de buurt intensief kennen zoals nooit tevoren.

4 van onze trainingsacteurs werden ingehuurd om gedurende een hele week alle vestigingen in NL en BE te ‘bezoeken’.

Een high tea gecombineerd met een Ranking the Stars quiz is natuurlijk een verrukkelijke combinatie!

Onze politieagent wist ook tijdens deze Moordlunch zonder zijn handboeien te gebruiken de zaak in goede banen te (bege)leiden.

De mol had er duidelijk zin in tijdens het Ontmasker de Mol dinerspel! De teams moesten hard werken voor het vullen van de groepspot.

De teams raakte tijdens The Phone stadsspel verzeild in een race tegen de klok, maar de mysterieuze opdrachtgever werd gebeld!

Het slachtoffer tijdens dit Moorddiner had helaas geen baat meer bij de pleisters en het gaasverband van deze fantastische EHBO medewerkers.

Een avond vol gezelligheid, lekker eten en ludieke spelletjes tijdens het oergezellige Hou van Holland dinerspel.

Tijdens een geslaagd Moorddiner waagde sommige mensen richting de ontknoping wellicht toch nog een gokje bij het aanwijzen van de dader!

Een hilarisch Wie ben ik dinerspel waarbij de deelnemers zich de hele avond afvroegen wie, wat en waar zij waren!

De verdiepende vragen tijdens deze Ranking the Stars Quiz zorgde voor veel hilariteit, gesprekstof en soms rode blosjes op de wangen!

Deze ministerie ging voor het oplossen van een groot mysterie tijdens een Moorddiner waarbij zij zelf de verdachten waren!

Na een heerlijke lunch waren zij vol energie om de jacht op de kluis te starten tijdens The Phone stadsspel!

Tijdens dit Ontmasker de Mol lunchspel deed de mol subtiel zijn best om het team te saboteren en zelf onder de radar te blijven.

Speciaal voor deze partij toverde wij één van onze professionele goochelaars tevoorschijn! Hij verwonderde een ieder met zijn magie!

Onze politieagent zorgde voor veel duidelijkheid tijdens de ontknoping van dit weergaloze Moorddiner!

Tijdens dit Jongens tegen de Meisjes dinerspel hebben beide groepen zich eens flink kunnen verdiepen in de andere sekse!

Zij boekte één van onze quizmasters welke 2 dagen lang de wervelende presentatie bij hun beursstand op de Infosecurity beurs op zich nam!

Gelukkig konden de verdachten tussen de verhoorrondes van het Moorddiner even op adem komen tijdens een heerlijk diner.

Ruim 65 medewerkers speelde verdeeld in teams onze gezellig Hou van Holland quiz waarbij het winnende team wist uit te blinken!

Tijdens de allesbeslissende ‘eindtest’ kregen de deelnemers van dit Ontmasker de Mol dinerspel de kans om hun mol aan te wijzen!

Speciaal voor deze groep heropende wij tijdens dit Moorddiner het dossier ‘Moord op de Officier van Justitie’.

Na ontvangst met een wel heel persoonlijke videoboodschap zat de sfeer er direct in tijdens The Phone stadsspel.

Tijdens hun overnachting werden de deelnemers verrast met een speciaal op maat ontwikkelde Ontmasker de Mol spelprogramma!

Tijdens dit Crazy 88 Citygame spelprogramma konden de deelnemers ongegeneerd alle remmen los gooien in ruil voor punten!

Een tafel vol dubieuze figureren met allen hun eigen verhaal tijdens dit te gekke Moorddiner onder leiding van onze agent.

6 teams gingen met elkaar de uitdaging aan om de mysterieuze opdrachtgever te bereiken en zijn kluis te kraken tijden The Phone stadsspel.

Tijdens dit letterlijk en figuurlijk (te) gekke Crazy 88 Citygame spelprogramma heeft iedereen zich eens even lekker kunnen laten gaan!

Als ware spionnen trokken zij tijdens The Phone stadsspel de binnenstad in met maar één missie: het ontcijferen van het juiste telefoonnummer!

De diversiteit aan ludieke spelrondes tijdens het Hou van Holland dinerspel deed het fanatisme van de deelnemers goed opborrelen!

Na hun vergadering kropen deze deelnemers tijdens het Moordspel nog even in de huid van totaal iemand anders!

De foto’s van dit Hou van Holland dinerspel verklapte een uitbundige avond waarbij iedereen oranje, rood, wit en blauw kleurde!

Speciaal voor deze groep van 90 enthousiastelingen werd een op maat gemaakte Zoek en Gij Zult Vinden spelprogramma ontwikkeld.

Tijdens het razend spannende The Phone stadsspel gingen zij opzoek naar diverse codes om te kraken om zo dichter bij hun Mysterieuze Opdrachtgever te komen!

Een heerlijk verzorgde vaartocht voor deze groep totdat zij van onze ‘politieagent’ een persoonlijk bericht ontvingen om zich te melden voor het Moorddiner!

Gelukkig wisten onze politieagenten de verdachten tijdens dit Moorddiner goed onder controle te houden met als resultaat: een opgeloste zaak!

Zo’n 160 studenten speelde tijdens hun introductieweek ons waanzinnige The Phone stadsspel. Dit beloofd qua samenwerking een geslaagde schooltijd te worden!

Als ware avonturiers waren zij er op gebrand om tijdens hun Expeditie Robinson avontuur zoveel mogelijk kokosnoten te scoren!

Van Hollandse hits tot aan het groot dictee der Nederlandse taal, tijdens dit Hou van Holland dinerspel kwamen de leukste spelrondes voorbij!

Tijdens dit heerlijke Moorddiner gingen de 56 verdachten helemaal los, onze agenten wisten deze hilarische avond gelukkig wel in goede banen te (bege)leiden!

Tijdens deze Pubquiz kwam het enthousiasme goed omhoog. De teams waren dan ook zeer aan elkaar gewaagd!

Ruim 85 medewerkers (en de mol) trokken de binnenstad in om tijdens het Ontmasker de Mol stadsspel diverse uitdagingen aan te gaan.

Zij speelde overdag The Phone stadsspel om aansluitend tijdens het Hou van Holland dinerspel met z’n 50-en de tent figuurlijk compleet op zijn kop te zetten!

Een ware uitdaging voor deze spionnen in spe, zij kozen voor The Phone stadsspel by night! Het enige dat licht op de zaak wierp was hun telefoon…

Een waanzinnige avond tijdens Het grote Sinterklaasdiner vol met anekdotes uit het grote rode boek, spelletjes, cadeautjes, pepernoten, pieten en de goedheiligman!

Niemand aan tafel bleek te vertrouwen te zijn. De mol saboteerde op slinkse wijze de opdrachten tijdens het Ontmasker de Mol dinerspel.

Uiteraard wilde niemand tijdens dit Moorddiner in de boeien worden afgevoerd. Een heerlijk 3-gangen diner wisselde namelijk de verhoorrondes gedurende deze avond af.

Diverse locaties in de binnenstad moesten worden getraceerd om de opdrachten vrij te spelen tijdens The Phone stadsspel.

Tijdens het gezellige Kerst aan Tafel arrangement beleefde dit team een zeer memorabele kerstavond met elkaar. Uiteraard in combinatie met een heerlijk 3-gangen diner!

Een intrigerende avond tijdens het Ontmasker de Mol dinerspel waarbij de ontmaskering van de mol prioriteit was!

Terwijl iedereen helemaal op ging in zijn en haar rol probeerde de dader tijdens het Moorddiner de verdenkingen van zich af te leiden.

Diverse proeven van bekwaamheid werden afgenomen tijdens het Expeditie Robinson avontuur van deze Robinsons in spé!

Niet alleen de deelnemers zelf maar ook een dubieuze mol at gezellig mee tijdens het Ontmasker de mol dinerspel.

Ter gelegenheid van het 10-jarige jubileum van het bedrijf speelde zij het memorabele Moorddiner. Op naar het volgende jubileum!

Tijdens een doldwaze Pubquiz vol ludieke spelelementen raakte zij al optimaal in de stemming alvorens aan hun avondprogramma te beginnen!

De docenten van het Kaj Munk college gingen helemaal los tijdens hun ludieke Crazy 88 Citygame. Nu kunnen zij heerlijk nagenieten van de hilarische video’s!

Tijdens het Ontmasker de Mol Dinerspel speelde de mol met een dubbele agenda mee. De rest van het team speelde vooral voor geld in de groepspot.

Van top tot teen werden alle verdachten bij aanvang omgetoverd tot hun te spelen rol tijdens het Moorddiner waarbij de dader zich in hun midden bevond!

Deze collega’s zijn goed op elkaar ingespeeld. Zij boekte het Ranking the Stars lunchspel en hiernaast bundelde zij de krachten tijden The Phone stadsspel.

Tijdens een ludieke Ranking the Stars quiz op hun eigen kantoor leerde deze groep collega’s elkaar goed kennen!

Personeel van het Ministerie van Justitie kennen dankzij The Phone Breda op hun duimpje.