Regietheater

Regietheater

Regietheater heeft als doel om op een ludieke wijze problematiek, valkuilen en/of dilemma’s op de werkvloer inzichtelijk en bespreekbaar te maken.
Wilt u op een luchtige wijze openlijk een discussie starten waarbij iedereen wordt betrokken, een bewustwordingsproces creëren of betrokkenheid tot betreffende problematiek vergroten? Regietheater is breed inzetbaar: van een select gezelschap tot de gehele organisatie.

Geheel op maat zullen er meerdere scripts geschreven worden waarin de betreffende onderwerpen, dillema’s of problematiek uit uw organisatie op ludieke wijze naar voren komen.
Deze zullen vervolgens door onze (trainings)acteurs worden nagespeeld waarbij een trainer de verbinding met de deelnemers maakt en de discussie begeleidt.
Tijdens het uitspelen van de diverse situaties hebben de deelnemers invloed op hetgeen er zich voor hun neus afspeelt. Zij hebben de regie over de scènes en kunnen deze bijsturen, veranderen en dus ook ingrijpen waar zij dit graag anders zien.

Door deze toegankelijke manier van soms lastige situaties inzichtelijk maken wordt iedereen op laagdrempellige wijze vanaf zijn of haar plek betrokken in het gesprek welke vervolgens naar aanleiding van de regiescenes ontstaat.

Diverse werkvormen maken deel uit van dit complete programma.
Iedere training is maatwerk. Wij ontwikkelen deze training in de vorm van regietheater geheel naar de behoefte van uw organisatie.

Naast een ervaren trainer zal er in deze training ook gewerkt worden met een 2-tal trainingsacteurs.


Details

Prijs op aanvraag

Wilt u meer informatie ontvangen of nader
kennismaken? Neem gerust vrijblijvend contact
met ons op en laat u inspireren!