Trainingsacteur inhuren

Trainingsacteur inhuren

Wilt u een professionele trainingsacteur inhuren voor uw training? Of een trainingsacteur gezocht voor een assessment? Onze collega’s van Ludiek Trainingen zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van ervaren trainingsacteurs. Wij staan garant voor zeer ervaren en professionele trainingsacteurs met specialisaties op diverse gebieden.

Onze trainingsacteurs zijn geloofwaardig in hun spel, betrokken, ervaren, toegankelijk en weten snel een veilige en ontspannen sfeer te creëren waarbij de deelnemers de vrijheid voelen om te kunnen ervaren, uit te proberen, te leren en te presteren!

Trainingsacteur gezocht?
Een professionele trainingsacteur gezocht? De inzet van onze trainingsacteurs wordt doorgaans ervaren als positief, zeer ervaren en van hoge kwaliteit!
Wij vinden het belangrijk dat onze trainingsacteurs ondersteunend en samenwerkingsgericht zijn ten opzichte van de trainer. Maar ook dat zij inhoud en humor hebben en laagdrempelig zijn in het contact met de deelnemers.

Met grote regelmaat worden onze trainingsacteurs ingezet binnen uiteenlopende trainingen en coachingstrajecten met voornamelijk thema’s als:
agressie, communicatie, coaching, conflicthantering, crisistrainingen, diefstalpreventie, disfunctioneren, excellente gastvrijheid, gesprekstechnieken, gespreksvaardigheden, hospitality, kansspelproblematiek, leidinggeven, management, mentorgesprekken, observeren, omroepen, omgaan met klachten en weerstand, profiling, recruitment, receptievaardigheden, salesgesprekken, service bieden, slechtnieuwsgesprekken, teamnorm hanteren, telefoontraining, VOR veiligheid en gedrag, verzuimgesprekken, voeren effectieve HR gesprekken, ziekteverzuim reduceren, maar ook diverse assessments en (praktijk)examens.

Inhuren van een trainingsacteur
Door ons brede netwerk aan professionals kunnen wij uiteraard ook meerdere trainingsacteurs leveren.
Of u nu een ervaren trainingsacteur wilt inhuren voor één enkel dagdeel of meerdere trainingsacteurs voor een hele reeks dagdelen in beide gevallen bent u bij ons aan het juiste adres!

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Details

Prijs op aanvraag

Mogen wij uw visitekaartje zijn?
Wilt u graag meer informatie ontvangen of
bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!